Regionssjef Østlandet

Macro gir folket baderomsglede i hverdagen! Med lang erfaring og sans for kvalitet, form og funksjon skaper vi baderom for livet. Våre produkter er svenskproduserte og bygger på ekte håndverk. Det føles og merkes. Macros produktprogram inneholder dusjhjørner, dusjkabinetter, saloondører, dusjnisjer, skjermvegger, badekarsvegger, tilbehør samt baderomsmøbler, porselensprodukter og dusjbatterier. Vi hjelper også kunden med spesialløsninger for å skape sitt drømmebad. Våre produkter selges via norske rørgrossister til rørleggerbransjen. For mer informasjon om selskap og produkter, se macro.no.

FirmaMacro Design
FylkeFlere fylker
StedØstlandet
Søknadsfristsnarest

Vi er på jakt etter vår nyeRegionssjef Østlandet

Proaktiv – Resultatbevisst - Strukturert

Din hovedoppgave er å øke salget og lønnsomheten av Macros produkter i ditt markedsområde.

Du skal bygge gode og langsiktige relasjoner mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor rørleggerbedrifter og VVS-grossister. Du vil være en rådgiver for våre kunder og gi kvalifisert veiledning og informasjon. Du vil få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, montering av produkter i utstillinger, avholdelse av infomøter (bla. ifm. nye produkter), teknisk opplæring, og messer i samarbeid med kunder, kontaktpersoner og samarbeidspartnere. Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt. Du vil rapportere til Salgssjef Norge.

Stillingen innebærer mye reiseaktivitet til eksisterende og nye kunder i Vestfold, Østfold, Buskerud sør for Nesbyen, Oslo Akershus, Oppland sør for Lillehammer, Hedmark fra Elverum og sørover. Du må trives med reising siden de fleste ukedager vil bestå av kundebesøk. Du vil arbeide hjemmefra.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Gjerne VVS-faglig eller annen teknisk utdanning, men intet krav. Viktig er interessen for design/trender og at du er praktisk anlagt. Har du salgs- og/eller markedsføringsutdanning er det positivt, men du må ha dokumentert salgserfaring. Fint om du har erfaring fra VVS-bransjen eller andre tilliggende bransjer, men det er ikke et krav.

Som person er du resultatorientert, selvstendig og systematisk. Du er sterk på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner og nettverk. Du liker et høyt tempo med mange baller i luften, er effektiv og pliktoppfyllende. Av natur er du initiativrik, kreativ og motiverende. Du behersker engelsk muntlig og ivrer etter stadig å ta i bruk ny teknologi for å jobbe så rasjonelt som mulig og å kunne kommunisere med andre så effektivt som mulig.

Vi kan tilby deg

Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i en herlig bransje i vekst og utvikling. En oversiktlig organisasjon med gode beslutningsprosesser. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø i et selskap i vekst og utvikling. Konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 91 70 64 67. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Send din søknad og CV merket «Macro» til post@setsaasconsult.no snarest.

Vis flere stillinger: