Senior Prosjektleder Vestfold

Peab er Nordens samfunnsbygger med 13 000 ansatte og en omsetning på over 43 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 4,8 milliarder kroner.

FirmaPeab Bygg
FylkeVestfold
StedHorten
Søknadsfristsnarest

Peab styrker innsatsen i Vestfold og til svært spennende prosjekter søker viSenior Prosjektleder

Telemarkskontoret i Peab har i en årrekke kunne vist til svært gode resultater, både hva gjelder kundetilfredshet, lønnsomhet men ikke minst hva gjelder kultur og miljø hos medarbeiderne.
Vi har nå slått sammen kontoret i Telemark med kontoret i Vestfold til et distrikt: Telemark og Vestfold, med distriktsjef Kjetil Runningen som har ledet Telemark i mange år. Distrikt Telemark og Vestfold styrker med dette sitt fagmiljø, størrelse og vil satse enda større i Telemark og Vestfold.

Som prosjektleder får du et stort ansvar i å lede eget byggeprosjekt med et kompetent og godt team. I Peab har vi veldig gode støttesystemer og verktøy for at du som prosjektleder skal lykkes.

Du vil oppleve å bli del av et veldig sterkt fagmiljø, og et veldig godt arbeidsmiljø med høy trivsel. Hos Peab legger vi vekten på å være jordnære, utviklende, pålitelige og personlige. Dette vil du oppleve som en del av vår kultur, gjennom å trives godt med alle kollegaer, få mulighet til å utvikle og påvirke og ikke minst skape.

Vår idealkandidat
- er Siv. Ingeniør av utdannelse og har minimum 10 års erfaring som prosjektleder med ledelse av egne ansatte fortrinnsvis fra prosjekter som eksempelvis nye boliger, leilighetsprosjekter, offentlige bygg, rehabilitering og/eller næringsbygg.

Du har sterk byggfaglig kompetanse, og er god på å lede team, planlegge, gjøre gode innkjøp og levere til avtalt tid med god lønnsomhet. Har du erfaring som prosjektleder fra større prosjekter innen anlegg vil vi også gjerne høre fra deg.

Er dette deg, eller kjenner du en som passer til denne innledende karakteristikken, ja da vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Kontaktinformasjon:

Alle henvendelser rettes til Knut Forså hos Resumé AS – Executive Search & Selection, telefon: 909 24 341.

Søknad med CV sendes cv1@resume.no og merkes Prosjektleder Vestfold.

Vis flere stillinger: