Ill.: Planforum Arkitekter

Betonmast har signert kontrakt på Hebekk Skole

Betonmast har signert avtale om utvikling og bygging av nye Hebekk skole for Ski kommune.

Prosjektet er en samspillsentreprise, og omfatter delvis riving av eksisterende skole og bygging av ny skole på eksisterende skoletomt.

Betonmast vant entreprisekonkurransen med samspill om nye Hebekk skole i samarbeid med Planforum Arkitekter. Det var først og fremst samspillskompetanse og oppgaveforståelse som det ble lagtvekt på i konkurransen.

Skolen er en 3-parallell barneskole for elever fra 1 - 7 klasse dimensjonert for ca 600 elever, med mulighet for utvidelse til 4-parallel for 800 elever. Første fase med prosjektering og brukermedvirkning er nå satt i gang.

- Samspillsentrepriser er blitt vårt varemerke, og det er spesielt hyggelig å vinne en konkurranse i godt samspill med våre samarbeidspartnere. Vi har jobbet frem gode løsninger, og nå gleder vi oss til å bygge en fremtidsrettet skole for skoleelever i Ski. Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbeide med alle involverte parter, sier Jon Harald Kristiansen, daglig leder i Betonmast Østfold.

- Betonmast har igjen fått tillit til å bygge en skole, og vi får brukt vår opparbeidede kompetanse på samspillsentrepriser og på skolebygg her på nye Hebekk skole, avslutter Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

Byggestart er forventet til høsten 2016 og skolen skal stå ferdig til bruk til august 2017.

Daglig leder i Betonmast Østfold, Jon Harald Kristiansen (t.v.) og rådmann i Ski Kommune, Audun Fiskvik signerte avtalen om bygging av Hebekk skole.