Nytt kjølelager og kontorbygg for Bama Eiendom (Ill: Mono arkitekter AS)

Betonmast bygger for Bama

Betonmast har signert avtale med Bama Eiendom AS om bygging av BaRe Rudshøgda.

BaRe Rudshøgda er et nytt kjølelager og kontorbygg for Bama Eiendom. Kontrakten er en totalentreprise på om lag 43 millioner kroner ekskl. mva.

Siden begynnelsen av mars har Betonmast jobbet tett med ledelsen i Bama Eiendom AS om bygging av nytt bygg på Rudshøgda i Ringsaker. Prosjektet omfatter bygging av nytt kjølelager og kontor på til sammen ca. 3000 m2.

Prosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom Bama og Rema 1000 om et felles distribusjonsanlegg for frukt og grønt. Produksjonslagrene består av celler med temperaturer på 0 – 4 grader celsius og et stort svalrom med temperatur 8 – 12 grader celsius. I tillegg bygges det en kontorfløy med oppholdsrom og garderober for de ansatte.

Bygget settes opp med stålsøyler og gitterdragere av stål som kles med PIR elementer i yttervegger. Innervegger består også av PIR elementer og isolerte himlingselementer.

- Dette er Betonmast Innlandets første prosjekt på Hamar-siden, og en milepæl i vår utvikling på denne siden av Mjøsa. Vi er stolte av at Bama Eiendom AS valgte Betonmast som samarbeidspartner da de ønsket å bygge nytt lager, sier Dag Stenersen, Avdelingsleder Betonmast Innlandet Hamar.

Byggestart er planlagt i slutten av juni 2016 og ferdigstillelse er planlagt til februar 2017.