Landskapsarkitekt, reguleringsarkitekt og/eller arealplanlegger

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist12.08.2016

Avdelingen i Tromsø har en positiv utvikling og vi søker engasjerte medarbeidere som vil være med å utvikle oss videre. Vi kan tilby allsidige arbeidsoppgaver for både private og offentlige kunder. Ved vårt kontor i Tromsø er vi idag 20 medarbeidere og har et bredt tverrfaglig miljø med sivilingeniører/ingeniører/samfunnsplanleggere/konsulenter innenfor bygg, prosjektledelse, byggeledelse, miljøteknikk, areal og samfunnsplanlegging.

Om stillingene

Vi har behov for å ansette flere medarbeidere for å dekke etterspørselen i markedet innenfor areal- og samfunnsplanlegging. Planleggere hos oss er ofte oppdragsledere, og er samtidig del av et større tverrfaglig team.

Andre viktige oppgaver vil være tilbudsarbeid, markedsføring og faglig oppdatering blant annet via Rambølls fagnettverk og Rambøll Academy.

Stillingene byr på interessante og utfordrende oppgaver i et godt faglig og sosialt miljø, samt gode utviklingsmuligheter både personlig og for avdelingen.

Hvem vi søker

Vi søker en landskapsarkitekt, reguleringsarkitekt og/eller arealplanlegger med relevant utdanning og helst minst 3-5 års erfaring. Vi leter etter deg med stort engasjement for faget og som trives med å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Selvstendig og strukturert
  • Gode samarbeidsevner
  • Vant til å bruke AutoCAD, helst også 3D modellering og presentasjonsverktøy
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Rambøll tilbyr:

Som samfunnsrådgiver i Rambøll gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og

pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Kontaktperson

Irene Sandnes +47 47318780

Vis flere stillinger: