Glad i fysisk arbeid og en variert hverdag?

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.
Hvorfor bruke penger på trening, når du kan tjene penger på å trene på jobb?

FirmaRett Bemanning for kunde
FylkeOppland
Søknadsfrist24.06.2016

Er du sterk, utholdende, pågående og lite redd for å bli møkkete? -Da er dette kanskje riktig jobb for deg. Vi søker flere utholdene arbeidere til både lengre og kortere oppdrag.

Vi trenger bl.a. to personer til riving i Nord-Aurdal i slutten av mai.

Vi bistår våre kunder med riving både innvendig, utvendig, over og under jorda. Vi river gips, treverk, teglstei og betong. Og er det noe annet som skal bort så trår vi til der og.

Vi forventer:
- Høy arbeidsinnsats
- God moral og gode holdninger
- Forsiktighet og nøyaktighet med tanke på HMS

Hos Rett Bemanning får du:
- Gode forsikringer
- Lønn etter våre kunders nivå
- Lønnsutbetaling hver 14. dag (ingen opparbeidingstid)
- Vi stiller med nødvendig vernetøy

Søk ved å trykke på den blå knappen markert "søk her". Det bes om at vedlegg lastes opp i PDF format. Vi kan dessverre ikke gi noen garanti for at søknadene som kommer inn direkte via mail blir behandlet.

Ved spørsmål, kontakt Lars Elton Myhre på 48265801/ larselton@rettbemanning.no

Vis flere stillinger: