Pedagogisk rådgiver

FirmaUndervisningsbygg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist19.06.2016

Oslo er i vekst og Undervisningsbygg skal i årene fremover sørge for å etablere nye skoleplasser og oppgradere eldre skolebygg. Vi skal utvikle skolebygg vi kan være stolte av og samtidig sørge for at Oslo kommune får mest mulig skole for de pengene som er avsatt til formålet. Som pedagogisk rådgiver er du en viktig rådgiver for byggherren i tidligfase og under gjennomføring av byggeprosjekter. I Undervisningsbygg får du ansvar for pedagogisk rådgivning og pedagogisk oppfølging av byggeprosjekter for byggherren. Du skal oppdatere foretaket faglig på gjeldende pedagogiske tenkning om funksjonalitet, utforming og innredning og tilpasse dette til byggeprosjekter. Pedagogisk rådgiver er en sentral koordinator i midlertidige skoleplassbehov med vår kunde Utdanningsetaten. Seksjonen for prosjektutvikling består av 8 svært kunnskapsrike medarbeidere med bred faglig bakgrunn som samarbeider tett for å utvikle gode skoleprosjekter.

Arbeidsoppgaver

  • Rådgiver og pedagogisk fagressurs i fasene for konseptvalgutredning (KVU) og forprosjekt
  • Kvalitetssikre arealprogram for nye skoler og/eller utarbeide arealprogram for skoler som skal rehabiliteres
  • Medvirke til gode brukerprosesser i forprosjektfasen i samarbeid med kunden, prosjektutvikler og prosjektleder
  • Være prosjektleder ved behov i KVU fasen
  • Fungere som prosjektutvikler ved behov
  • Lede utredningsarbeid ved behov
  • Rådgiver og pedagogisk fagressurs for andre avdelinger i foretaket ved behov

Kvalifikasjoner

Samarbeid internt og med vår kunde er vesentlig for å lykkes i stillingen. Du er kunde- og løsningsorientert med høy arbeidskapasitet. Du kommuniserer klart og tydelig, både muntlig og skriftlig. Stillingen krever pedagogisk høyere utdanning med solid erfaring fra praktisk pedagogisk virksomhet og god kjennskap til skoleutvikling, reformer og læreplaner. Kjennskap til Oslo-skolen er en fordel. Det legges vekt på personlige egenskaper.

Vi tilbyr

  • Stillingsbrøk: 100%
  • I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli en del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en så god måte som mulig. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 timer pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer, og topp moderne arbeidsverktøy.
  • Lønn etter avtale.

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg: Trykk her

Søknader håndteres av Badenoch & Clark på vegne av Undervisningsbygg.

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen

Idunn Marie Husevåg

Leder utviklingsseksjonen

Telefon

416 41 126

Vis flere stillinger: