Teknisk byggeleder elektro - Vestoppland

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist16.06.2016

Til Ressursavdelingens elektroseksjon i Statens vegvesen Region øst trenger vi en dyktig fagperson som kan hjelpe oss med elektro- og styringstekniske oppgaver.

Arbeidsoppgaver

De viktigste oppgavene blir å følge opp elektrotekniske anlegg i utbyggingsprosjekt i Vestoppland.

Du vil arbeide med alt fra planlegging til anskaffelse og gjennomføring av elektro- og styringstekniske arbeider i tunnel og langs veg.

Du vil utøve byggherrefunksjonen overfor konsulent og entreprenør i planleggings- og byggefasen, arbeide med teknisk kvalitetskontroll og følge opp dokumentasjon. HMS arbeidet vil også være en viktig del av jobben.

Prosjektene er tilknyttet kontorsted Gjøvik, men en må være forberedt på midlertidig plassering på ulike anleggskontor.

Hverdagen er en god blanding av kontorarbeid og befaring ute på anlegg, så du må ha førerkort i klasse B.

Kvalifikasjonskrav

Ingeniørutdanning, minimum 3 år, innen elkraft, samt relevant praksis. Søkere med eksamen fra teknisk fagskole, kombinert med fagbrev som elektromontør gr. L og nevnte relevante praksis, vil også bli vurdert.

Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Dette vil vi også legge vekt på

Du bør ha evne til å jobbe strukturert og selvstendig, men samtidig like å jobbe sammen med andre når det kreves.

For å ivareta stillingens arbeids- og ansvarsområder må du fortløpende kommunisere effektivt og godt med et større antall interne og eksterne aktører, samt ulike instanser og etater for øvrig.

God skriftlig og muntlig formuleringsevne, samt en viss grad av saksbehandler- og pc-relatert kompetanse, blir derfor viktig i denne stillingen.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer. Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi tilbyr også disse godene:

  • Introduksjonsprogram og fadderordning.
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering.
  • Pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse.
  • Etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll.

Stillingen avlønnes i lønnsspennet ca. A 60 til ca. A 70 (for tiden kr. 510.100 til kr. 614.700), avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte kandidater kan noe høyere avlønning muligens vurderes. Det trekkes lovfestet 2 % til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf. offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søknad med cv sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Kontaktpersoner:
Tore Breisnes
mob: +47 91831574

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: