(A3) Produksjons- og samsvarskontroll ved betongproduksjon

StedNærmere info kommer, Norge
ArrangørTekna
Fra13.03.2017
Til17.03.2017
Tidspunkt

Kurset gir en grunnleggende innføring i kravene i NS-EN 206 med fokus på samsvarskontroll og samsvarskriterier, samt produksjonskontroll, produksjonskontrollsystemer og evaluering av samsvar, samt overvåking og sertifisering av PKS.

Kurset er en del i et opplæringsprogram for personell innen betongproduksjon i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206. Kurset er godkjent av Betongopplæringsrådet.

Hensikt: Tilrettelagt opplæring og kompetanseheving av personell innen betongproduksjon for å tilfredsstille bedriftens behov og standardens krav til kompetanse.

Målgruppe: Produksjonsleder og kontrolleder i henhold til NS-EN 206.

Kursbeskrivelse: Deltakeren skal gjøres kjent med standardens normative- og informative referanser og tillegg for å kunne oppfylle kravene. Deltakeren skal videre gis en forståelse for betydningen av riktig drifts og produksjonsplanlegging gjennom å etterleve kravene i NS-EN 206. Deltaker skal gjennomføre praktiske øvingsoppgaver og få trening i å løse oppgaver knyttet til produksjons- og samsvarskontroll og evaluering av samsvar på manuell måte og med dataverktøy.

Deltakere bør gjøre seg kjent med NS-EN 206 før kursstart.

Det oppfordres til at flest mulig tar med bærbar PC.

Kursbevis tildeles etter gjennomført kurs med bestått eksamen. Kompetansebevis utstedes av BOR når alle kurs i serien er gjennomført og dokumenterte forkunnskaper og praksis foreligger. De aktuelle kurser må gjennomføres i hensiktsmessig og angitt rekkefølge.

Kursbevis og kompetansebevis utstedt av Betongopplæringsrådet:
Kursbevis utdeles etter gjennomført kurs og bestått eksamen. Kompetansebevis med godkjente kompetanseklasser utstedes av BOR etter søknad mot et behandlingsgebyr når alle kurs i serien er gjennomført og dokumenterte forkunnskaper og praksis foreligger. De aktuelle kurser må gjennomføres i hensiktsmessig og angitt rekkefølge.

Påmeldingsfrist: 13. februar

Ytterligere informasjon og påmelding