Best Value metoden – introseminar

StedOslo, Norge
ArrangørDIFI, RIF og NBEF
Fra20.06.2016
Til20.06.2016
TidspunktMandag kl 12.00 - 16.00

Målgruppe:
Prosjektleder, prosjekteier, kontraktsansvarlig, juridisk rådgiver, innkjøpsansvarlig og andre som er interessert i å lære mer!

Kursomtale:
Verifisert kunnskap, avklart risiko og prosjektverdi fremfor mer kontroll og detaljstyring!

Ofte sliter vi med å oppnå ønsket kvalitet på leveransene og kostnadsrammer overskrides. En vanlig reaksjon er å gjennomføre mer detaljerte krav, nye regler, flere kontroller og mer tilsyn. Som igjen fører til høyere kostnader, mer byråkrati og dårligere jobbtilfredshet. Best Value reduserer usikkerhet og hindrer hendelser. Det er en velprøvd metode for å oppnå resultater i (prosjekt)organisasjoner. BV-prinsippene er enkle, men skiller seg fra konvensjonelle ledelsesmetoder. Metoden erkjenner at endring er vanskelig og må komme innenfra. Ressurser brukt på regelverk, kontroll og inspeksjoner risikerer å være en bortkastet innsats, tid og penger. Best Value oppnår resultater ved å sette fokus på ekspertkunnskap, godt håndverk, tydelige ansvarsforhold, åpenhet og ansvarlighet. BV krever lederskap og engasjement fra de ansatte.

På dette introseminaret møter du ledende eksperter på Best Value fra Nederland, samt et knippe norske fageksperter. I tillegg en lang rekke bransjekolleger. Du har mulighet for å skaffe deg manualen «Best Value Procurement – Prestasjonsinnkjøp» på norsk, som lanseres på seminaret.

Program og påmelding