Frokostmøte på Sentralen

StedOslo, Norge
Arrangørbygg21
Fra14.06.2016
Til14.06.2016
TidspunktTirsdag kl 8.00 - 10.00

Tema: Vi diskuterer tidstyver i byggesaksprosesser.

Bygg21 lanserer på frokostmøtet rapporten ”Enkle grep – raskere fra behov til bygg”. Rapporten gir konkrete anbefalinger til enkle endringer i byggesaksprosessen. Blir rådene fulgt, kan det bety et paradigmeskifte for samspillet mellom bygg- og eiendomsnæringen og myndighetene.

Rapporten er en bestilling fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet og overleveres Jan Tore Sanners kontor i begynnelsen av juni.
På frokostmøtet diskuterer vi potensialet som ligger i et enklere, mer effektivt møte mellom næring og plan- og bygningsmyndighetene.

På frokostmøtet møter du:
Christine Grape: leder i Grape arkitekter og en ambassadør for kvalitet og bærekraft. Christine Grape har lang og bred erfaring i å realisere prosjekter fra idé og behov, via søknadsprosesser, til ferdig bygg.

Stig Bech: partner og eiendomsadvokat i BA-HR og nestleder i Bygg21s styre. Stig Bech er en av landets fremste eiendomsadvokater og en aktiv forkjemper for gode prosesser, som leder fram til gode bygg.

Mona Ingebrigtsen: administrerende direktør i Oslo Areal, et av de større eiendomsselskapene i Norge. Mona Ingebrigtsen har et helhetlig blikk på byggeprosesser, jobber aktivt for å fremme innovative løsninger i næringen og blir hyppig nevnt som en av landets fremste eiendomsutviklere.

Morten Lie: direktør i Direktoratet for byggkvalitet (DiBK), som forvalter regelverket som danner rammene for alt byggeri i landet vårt.

Ytterligere informasjon og påmelding