Gilje Varden også til ytterdører

I 2014 lanserte Gilje «Gilje Varden» som en ny og effektiviserende løsning for bestilling av vinduer. Nå utvides ordningen til også å omfatte ytterdører.

- Dette har vi sett frem til helt siden Gilje Varden ble lansert. Gilje Varden er enormt effektiviserende for oss og det sikrer kvaliteten på alle vindusbestillinger. Feilmarginen er så å si null og kundene er kjempefornøyd. Med dørbestillingen på plass har vi fått et komplett bestillingssystem, og vi gleder oss til å ta dette i bruk overfor kundene våre, sier Nils Petter Kvia, daglig leder på Thu Tre i en pressemelding.

Gilje Varden er en web basert tegne- og bestillingsløsning for Gilje dører og vinduer. I den nye versjonen kan kundebehandlere enkelt velge ønsket dør og tilpasse med ønsket U-verdi, riktige mål og riktig farge. Fra menyen velges vrider, beslag og annet tilbehør etter kundes ønske. Ytterdøren vises i en 3D tegning, og pris til kunde oppdateres fortløpende utfra de valg som gjøres. Når kunde godkjenner er det bare å trykke «bestill», og døren går i produksjon.

- Vi har opplevd en enorm vekst i antallet brukere og antallet bestillinger som gjøres via Gilje Varden. Etterspørsel etter en bestillingsløsning for ytterdører kom nesten umiddelbart etter lanseringen i 2014, og vi er glade for at denne nå er ferdig og klar for forhandlerne, sier Elin Gilje Jakobsen, markedssjef i Gilje.

Flere hundre unike brukere har bestilt vinduer gjennom Gilje Varden det siste året og omsetningen via Gilje Varden steg med 160% fra 2014 til 2015. Antallet brukere øker hele tiden. Bare til nå i år har 100 nye tegnet seg som bruker av Gilje Varden.

- Vi får stadig tilbakemelding fra brukere om at Gilje Varden gjør det enklere og sikrere å foreta bestillinger på vegne av kunde. Veksten i antallet brukere og bestillinger viser at vi gjennom Gilje Varden har gitt byggevarebransjen noe de hadde bruk for, kommenterer Elin Gilje Jakobsen.