Senior Rådgiver Byggeteknikk

Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, samt rekruttering og prosjektløsninger innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper, for femte år på rad.

FirmaExperis for Rambøll Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristsnarest

Senior Rådgiver Byggeteknikk - sentral i Rambøll sin videre vekst i Rogaland

Rambøll trenger deg som ser forbi det åpenbare

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Vi er i overkant av 55 engasjerte og dyktige rådgivere ved kontoret i Stavanger og opplever nå vekst i oppdragsmengde både som følge av eksisterende rammeavtaler og flere varslede infrastrukturprosjekter i vår region. Dette avleder behov for rekruttering innenfor flere av våre fagområder, herunder innenfor Byggeteknikk. Avdeling Byggeteknikk er en del av et stort tverrfaglig miljø med ingeniører, arkitekter og planleggere.

Vi skal nå ansette ytterligere en Senior Rådgiver innenfor Byggeteknikk i Stavanger. Du vil inngå i et sterkt nasjonalt fagmiljø av svært dyktige rådgivere innenfor dette fagområdet, lokalisert ved våre kontorer fra Kristiansand i sør til Longyearbyen i nord.

Se http://www.ramboll.no/for å lese om våre spennende kundeprosjekter og øvrig nøkkelinformasjon om vår virksomhet i Norge.

SENTRALE ARBEIDSOPPGAVER:

  • Delta operativt som oppdragsleder og utøvende rådgiver
  • Prosjekt, kunde og tilbudsansvar
  • Delta i avdelingens markedsarbeid
  • Aktiv bidragsyter i faglig utvikling innenfor området i Norge

KVALIFIKASJONER:

  • Kunde og forretningsorientert
  • Inngående kunnskap og god forankring i det lokale markedet i Rogaland
  • Erfaring/ønsker om å kunne være en mentor/veileder for yngre rådgivere
  • God til å bygge og pleie relasjoner
  • Sivilingeniør/Ingeniør innenfor Byggeteknikk
  • Kunnskaper innenfor seismisk analyse/jordskjelvsberegninger
  • Erfaring med moderne prosjekteringsverktøy og tradisjonell prosjektering
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Kontaktinformasjon

Jørgen Lohne Morken
Telefon +47 90702517
Jorgen.Lohne.Morken@no.experis.com

Vis flere stillinger: