Fra venstre; Roy Holth (styremedlem), Tore Thorstensen (styreleder), Dagfinn Neteland (ny konsernsjef Vestlandsentreprenøren) og Jan Olav Jørgensen (styremedlem) Foto: Stein Lønne

Neteland ny konsernsjef i Vestlandsentreprenøren

Dagfinn Neteland (56) tiltrer stillingen som konsernsjef i Vestlandsentreprenøren den 15. august 2016.

Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Fjord1.

KB Gruppen og Tertnes Holding inngikk høsten 2015 et samarbeid i Vestlandsentreprenøren som medførte en sammenslåing av deres virksomheter innenfor drift- og vedlikehold av veier samt tilknyttede tjenester av anleggsvirksomhet. Vestlandsentreprenøren har fått sitt hovedkontor i Bergen. Styret er svært tilfreds med ansettelsen av Dagfinn Neteland i Vestlandsentreprenøren. Med denne ansettelsen har man fått en ny konsernsjef som med sitt sterke engasjement og energi kan videreutvikle konsernet.

- Vi er svært fornøyd med at vi gjennom ansettelsen av Dagfinn Neteland har fått en erfaren leder med stort engasjement og energi som vil bidra til å ta virksomheten og samarbeidet med Tertnes Holding inn en ny fase, sier Tore Thorstensen, administrerende direktør i KB Gruppen og styreleder i Vestlandsentreprenøren.

- Vestlandsentreprenørens virksomhet innenfor drift- og vedlikehold har økt betydelig samtidig som dets datterselskaper innenfor anleggsmarkedet viser fremgang. Jeg ser frem til å samarbeide med styret samt være med på å utvikle et konsern med klare ambisjoner om å bli en betydelig aktør i markedet , sier Dagfinn Neteland, ny konsernsjef Vestlandsentreprenøren.

Vestlandsentreprenøren vil i 2016 nærme seg en omsetning på en milliard der mesteparten er innenfor drift- og vedlikehold av statlige og kommunale veier mens anleggsvirksomheten vil stå for resterende.