Elektromontører med erfaring søkes til veletablert selskap

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristsnarest

Grunnet økende oppdragsmengde søker vi på vegne av vår solide og veletablerte kunde elektromontører til faste stillinger i Oslo og sentralt i Bærum.
Som elektromontør vil du jobbe mot kunder både i nærings- og privatmarkedet.
Vi ser etter er personer med erfaring som kan inneha en BAS-funksjon, og som også liker og er vant med serviceoppdrag.

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev elektromontør (gr. L, min. 3 år)
  • Førerkort kl. B
  • Erfaring fra serviceoppdrag
  • Kundefokusert
  • Utadvendt
  • Teamarbeider
  • Resultatorientert

Arbeidsoppgavene vil bestå av service hjemme hos kunder, samt oppdrag innen næring og industri.

Av personlige egenskaper vil selvstendighet, løsningsorientert, stor arbeidskapasitet og faglig dyktighet være avgjørende.

Gode betingelser hos en interessant og seriøs aktør i markedet med store muligheter for personlig utvikling og spennende arbeidsoppgaver.

Du må beherske norsk skriftlig og muntlig meget godt.

Er dette av interesse så kontakt Per Espen Nordstrøm på tlf: 977 35 512 snarest for mer informasjon, eller send en kortfattet søknad med CV på mail til: pen@rettbemanning.no.

Søknader behandles forløpende, og foretrekkes via "søk her" til høyre på denne siden

Vis flere stillinger: