Bill O´Connor kommer til Norge fredag 10. juni.

Inviterer til å lære av historiens største innovasjoner

Innovasjonsnestoren Bill O´Connor kommer fredag 10. juni til Norge og Handelshøyskolen BI. Hjellnes Consult har sørget for at alle kan høre O´Connor kostnadsfritt.

Innovasjonsnestoren O´Connor står bak Autodesk Innovation Genome, og har vært med på å utvikle et metodeverktøy som brukes av bedrifter som Nike, Facebook, Airbnb og Google. Han har flere ganger forelest på BIs Master of Management-program Nyskaping og Kommersialisering, og kjenner nordiske forhold godt.

– Sammen med en kollega hørte vi O´Connor på en studiesamling i San Francisco for masterprogrammet vi holder på med, og mener han har mye interessant og relevant å dele med vår bransje, forteller markedsdirektør Roar Smelhus i Hjellnes Consult.


Rådgiverselskapet fyller 70 år i år, og administrerende direktør Geir Knudsen så det som en god grunn til å tenne på ideen om å få O´Connor til Norge.


– Vi er mest av alt opptatt av å se fremover, og da kommer innovasjon til å spille en stadig viktigere rolle - også for vår bransje, understreker Knudsen. Han mener det gjelder blant annet løsninger, forretningsmodeller og måter å jobbe sammen på.

– Mange ting tyder på at også vår bransje må endre seg mye i årene som kommer. Skal vi lykkes med den omstillingen vi som land og næring står overfor, blir kompetanser som endringsvilje- og evne, sammen med innovasjon, viktig, fortsetter Knudsen.

Hjellnes Consult er opptatt av disse temaene, og er fornøyd med at de har lykkes med å få Bill O’ Connor innom Oslo når han allikevel skal besøke Skandinavia i juni.


– Vi håper bransjen benytter anledningen til å lytte til en virkelig guru innenfor innovasjonsområdet. At han kommer fra et selskap mange i vår næring har et forhold til, nemlig Autodesk, var også noe av årsaken til at vi ønsket oss han til Norge. Vi ønsker bransjen hjertelig velkommen til BI denne dagen, sier Smelhus.

Foredraget holdes fredag 10 juni hos BI i Nydalsveien 37, med registrering fra 12:30, og er åpent for alle. Førsteamanuensis Peder Inge Furseth vil lede arrangementet.

Les mer om arrangementet her