Ingeniør/Sivilingeniør VANN

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist13.06.2016

VANN i Rambøll er del av en global forretningsenhet som kalles for «Global Practice (GP) Water», og dette gir tilgang til gode faglige ressurser og spennende internasjonale prosjekter verden rundt.

Rambøll vann har i dag en stor avdeling i Drammen, som dekker alle disipliner innen vann- og avløps teknikk. Da vår kompetanse er etterspurt i mange prosjekt, har Rambøll vann behov for å ansette flere medarbeidere for å dekke etterspørselen til markedet både nasjonalt og internasjonalt. Se mer informasjon om vann i Rambøll her; http://www.ramboll.no/services/vann

Hvem vi søker

Vi søker etter en dyktig og fremtidsorientert sivilingeniører eller ingeniører med kompetanse/arbeidsfelt innenfor vann og avløp. Oppgaver er knyttet til blant annet planlegging og drift av renseanlegg og vannverk, driftsassistanse, prosessoptimalisering, VA-teknikk, industriavløp, prosjektering og ledelse av flere typer prosjekter innen vann og avløp ved bruk av moderne prosjekterings-, beregnings- og konstruksjonsverktøy.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Utdannelse som sivilingeniør/ingeniør innen vann. Eventuelle søkere som har god relevant erfaring vil også bli vurdert.
  • Samarbeidsorientert, selvstendig, høy arbeidskapasitet
  • En person med allsidig VA kompetanse innen vann- og miljøteknikk
  • Kunnskap og/eller erfaring med vann- og avløpsbehandling
  • Erfaring med optimalisering, drift og vedlikehold av industrielle og kommunale renseanlegg
  • Oppdragserfaring, gjerne fra ledelse av større oppdrag

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Seksjonsleder, Eva Rogne Tønnesen +47 97726561

Vis flere stillinger: