Rådgiver miljø og helse

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist13.06.2016

Rambøll er en av verdens ledende konsulentselskaper på miljø og helse. Vi har i dag ca 2.000 medarbeidere innen miljø & helse globalt i Rambøll, og vi er i dag den 10. største miljørådgiveren i verden. Rambøll gruppen har store multinasjonale kunder og utfordrende oppdrag innen miljø og helse over store deler av verden.

Rambøll Miljø & Helse i Norge søker engasjerte rådgivere. Du vil tre inn i en bred tverrfaglig miljøavdeling med spesialister innen miljø i bygg, avfallsplanlegging, grunn- og sedimentforurensning samt vann- og natur-miljø. Du vil få mulighet for å jobbe med feltarbeid, og bidra med dine kunnskaper i flerfaglige rådgivings- og prosjekteringsoppdrag. Arbeidssted fortrinnsvis i Trondheim.

Om stillingen

Som miljørådgiver vil arbeidsområdene være innen for miljøplanlegging og oppfølging av bygg- og anleggsprosjekter og samt avfallsplanlegging. Viktige oppgaver vil være:

Miljørådgiving i bygge- og anleggsprosjekter, herunder:

  • Miljøpåvirkning under utførelse og drift
  • Ulike problem stilinger inne forurensning
  • Kartlegging og registrering av helse- og miljøfarlige stoffer i bygg og anlegg
  • Avfallshåndtering
  • Oppfølging av kunder og prosjekt

Personlig og faglig profil

Vi søker rådgiver med relevant utdannelse og erfaring som gjør deg kvalifisert til å jobbe med ulike problemstillinger innen miljø, spesielt i forhold til bygg- og anleggsprosjekter. Relevant utdannelse på minimum bachelor eller masternivå. Vi ser etter deg som brenner for å gjøre en forskjell i stor og liten skala. Du har lyst på å bidra faglig og sosialt med et solid engasjement og er ikke redd nye utfordringer.

Vi søker personer med utdannelse innen:

  • Ingeniør/ sivil ingeniør innen bygg og anlegg/ konstruksjon med faglig profil innen kjemi, miljøanalyser og tilsvarende
  • Kjemiingeniør/ sivilingeniør kjemi med relevante fagligprofil innen forurensning og/ eller bygg og konstruksjonsteknikk

I tillegg er det positivt om du:

  • Kan jobbe sammen med andre i team og samtidig er selvstendig og proaktiv
  • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Førerkort kl. B er en fordel

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Frank Holmgaard +47 93243140

Vis flere stillinger: