Leder avdeling prosjektledelse - Trondheim

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter en trygg og erfaren leder med høy kompetanse innen prosjektledelse og prosjektutvikling. Du vil bidra til å videreutvikle avdelingen, som er engasjert i et bredt spekter av prosjekter. I Rambøll handler prosjektledelse om å tilrettelegge for best mulig verdiskaping for kunden, uavhengig av prosjektets omfang, innhold eller kompleksitet. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Stillingen inngår i ledergruppen til Divisjon Prosjektutvikling i markedsområde Midt, Vest og Nord.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Daglig ledelse og videre utvikling av avdelingen
  • Utarbeide strategi og tiltaksplaner
  • Etablere og gjennomføre aktiviteter i henhold til markedsplan
  • Operativt markedsarbeid, kundekontakt
  • Oppdrags- og prosjektledelse innen eget fagområde
  • Prosess- og prosjektkoordinering
  • Videreutvikle Rambølls nettverk gjennom aktiv tilstedeværelse i markedet og samarbeid med andre aktører

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Du er en engasjert og aktiv leder som oppnår mål gjennom høyt aktivitetsnivå og planmessig tilnærming til oppgaver. Samspill og involvering av egne personalressurser samt tverrfaglig fokus bidrar til din og avdelingens suksess. Din markedsorientering bidrar til synlighet og bygger preferanser i et spennende totalmarked, både for avdelingen og Rambøll.

Vi ser etter deg som har:

  • Erfaring fra ledelse og prosjektutvikling
  • Erfaring med prosjekteringsverktøy og tradisjonell prosjektering
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Forretningsforståelse og et bevisst forhold til økonomistyring
  • Sivilingeniør eller siviløkonom, spesielt relevant erfaring og resultater vil kunne oppveie for formell utdannelse

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i Nordens største tverrfaglige ingeniørmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy (interne og eksterne kurs).

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Trude Kjeldstad - HR Rambøll, tlf 928 23 769 eller rådgiver hos Manpower Experis - Kjell Strøm, tlf 951 98 710.

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad / CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Vis flere stillinger: