Liv Kari Skudal Hansteen. Foto: Nicolas Tourrenc

RIF debuterer på Eliaden

For første gang deltar Rådgivende ingeniørers forening på Eliaden med både stand og en intensiv foredragsrekke.

RIF er en av de seks stifterne bak Eliaden, som er en av Norges største fagmesser innen energi, industri og elekroteknikk med 20.000 besøkende og 320 utstillere.

Onsdag 1. juni inviterer RIF de besøkende på Eliaden til en spennende foredragsrekke med tittelen Innovative løsninger – Mulighetenes tid. Temaet er hvilke muligheter og utfordringer den teknologiske endringen medfører for oss i samfunnet. Hør hvordan helsehverdagen vil endre seg, hva det grønne skiftet vil bety for den enkelte forbruker og hvordan ny teknologi gir nye forretningsmuligheter for hele bygge- og anleggsnæringen. Foredragsholderne er blant annet fra RIFs medlemsbedrifter: ECT, Cowi, Hjellnes Consult, Multiconsult, Norconsult og Rambøll.

- Vi ser frem til å stille på stand sammen med våre medlemsbedrifter og håper mange møter opp på foredragene. De mulighetene teknologien gir oss rådgivere til å skape et nytt samfunn er ekstremt spennende, noe våre foredragsholdere vil snakke mer om. Jeg anbefaler alle som er interessert til å logge seg på Eliadens hjemmeside og melde sin interesse for RIFs foredrag, sier Liv Kari Skudal Hansteen, adm. direktør i RIF i en pressemelding.