Kontorleder Molde

Norconsult AS er med sine 3000 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 80 andre kontorer i Norge og i utlandet.

Vi på kontoret i Molde tilbyr tverrfaglig rådgivning, planlegging og prosjektering for utbyggingstiltak innen de fleste sektorer med hovedvekt på markedsområdene bygg og eiendom, energi, plan, samferdsel, vann og avløp. Øvrige markedsområder betjenes i samarbeid med andre kontor i Norconsult. Hos oss er oppgavene varierte og karrieremulighetene gode både i inn- og utland. Vi søker etter engasjerte, kompetente og pålitelige medarbeider.

FirmaNorconsult
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist20.06.2016

Norconsult sitt kontor i Molde har 56 dyktige og motiverte medarbeidere innen et bredt spekter av fagområder. Vi arbeider med planlegging og prosjektering av krevende og tverrfaglige oppgaver innen de fleste av Norconsults markedsområder. Vi har kontorer i Molde sentrum.

Som leder for vårt kontor vil dine viktigste arbeidsoppgaver være:

  • Strategi- og forretningsutvikling - langsiktig utvikling av virksomheten
  • Resultatansvar
  • Markedsutvikling - planmessig bearbeiding av kunder for å sikre ønsket omsetning og vekst
  • Kompetanse/- og kapasitet, herunder ressursstyring og rekruttering
  • Personalansvar - utvikle og ta vare på medarbeiderne

Vi ønsker oss kandidater som har følgende egenskaper:

  • Erfaring og utdannelse innen våre fagområder, gjerne på masternivå
  • Ledererfaring, gjerne fra rådgiverbransjen
  • Markedsorientering, god erfaring med kunder og forretningsutvikling
  • Erfaring fra prosjektledelse, gjerne tverrfaglige prosjekter
  • Motiverende og samarbeidsorientert
  • Er motivert for å bidra til å videreutvikle kontoret

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er samarbeidsorientert, har gode kommunikasjonsevner og liker samspillet med både kunder og kolleger. Du er opptatt av utvikling, og har et bevisst forhold til ledelse og forretningsutvikling. Du har gode sosiale ferdigheter, og ser dine ansatte. Oppgavene løser du planmessig og strukturert, og er opptatt av gode økonomiske leveranser både på topp/- og bunnlinje.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende lederposisjon i et fremgangsrikt selskap preget av høy kompetanse, dyktige medarbeidere, solid forretningsorientering og prosjektgjennomføring. Selskapet tilbyr gode betingelser og medeierskap. Stillingen inngår i den regionale ledergruppen.

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Ring oss gjerne for en prat.

Kontaktpersoner:

Jan Kåre Iversen, Direktør Region Midt +47 97122973

Janicke Garmann, Konserndirektør Norge/Regioner +47 45401103

Vis flere stillinger: