Tekniker - tekniske anlegg ute på byggeplass

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester, og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. På kunelisten har vi operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og tett oppfølging. Ingeniør Compagniet er en del av Adecco Norge, og har kontor i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist30.06.2016

Vi søker etter en tekniker, med erfaring fra rehabilitering av tekniske anlegg i bygg, for en spennende kunde i Tønsberg.

Oppstart: Innleieperiode fra august/september 2016 til 1.juli 2017, med mulighet for fast ansettelse.

Vår kunde er leverandør av utstyr, teknologi og tjenester for energisparing, inneklima og tekniske installasjoner. De henter inn underentreprenører som rørleggere, elektroinstallatører, ventilasjonsentreprenører og automatikkentreprenører som utfører installasjonene for dem etter deres spesifikasjoner.

Arbeidsoppgaver:

Oppgaven er å ivareta vår kunde sine interesser når det gjelder de tekniske anleggenes funksjon og samspillet mellom disse for å oppnå optimal energieffektivitet.
Du må derfor ha interesse av å følge tett på i byggefasen, med kontroll av energiforbruk, delta i optimalisering av ulike typer anlegg, jobbe med feilsøking, ha utstrakt kontakt med leverandører, følge opp driftspersonell, gjennomføre overtagelsesprosesser og kontrollere at alt fungerer som forutsatt.

Arbeidshverdagen vil foregå mest ute på bygg.

Bakgrunn

  • Du bør ha allsidig erfaring fra tekniske anlegg ute på byggeplass. Dette må være innenfor flest mulig av overnevnte fagområder, gjerne i forbindelse med rehabilitering av tekniske anlegg. Utdannelsen bør være på fagskolenivå eller ingeniørnivå.
  • Relevante spesialiseringskurs og relevant erfaring er et pluss.
  • God kjennskap til styring av ulike typer tekniske anlegg og automatikk er en stor fordel.
  • Må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Send gjerne CV med søknad til soknad.ic.drm@ingcomp.no

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson

Marianne Jahren

Account Manager

Telefon

452 06 129

Vis flere stillinger: