Optimera på veien med stort roadshow

25. mai braker det løs på Hamar når Optimera starter turneen for sitt roadshow. 

 Denne gangen stiller de med to semitrailere som skal ut på veien i perioden 25. mai - 24.juni.

Fredrik Rydgren

– Vi har i tillegg med oss 15 leverandører, så du vil merke at vi er byen, sier Fredrik Rydgren markedssjef proff i Optimera.

Som tidligere år er verktøy og festemidler i fokus. Rydgren forteller at det stilles høye krav til kompetanse på verktøy og festemidler ute på byggeplass og at utviklingen krever en kontinuerlig kompetanseheving.

Det er stor interesse for dette i markedet og i 2015 var det over 3.500 besøkende totalt, i år forventer man godt over 4.000 besøkende i løpet av noe hektiske dager på veien.

― Trailerne gir oss muligheten til å presentere konseptene våre der kunden er. I sommerlige omgivelser gir Roadshowet oss en flott arena for dialog med våre kunder og leverandører. Sammen med leverandørene og de lokale Optimera ansatte blir det organisert underholdning, konkurranser, rå tilbud og servering i forbindelse med arrangementet, sier Rydgren i en melding fra selskapet.

Nytt av året er man har med en egen trailer for forretningsområdet sikring og lås.

― Kunden skal fokusere på å bygge trygt og effektivt med oss som eneste kontaktpunkt ved innkjøp. Etter å ha lyktes godt med konseptet vårt på dør og vindu de siste årene har vi også bygget opp spesialistkompetanse på sikring og lås. Vi dekker nå markedet for sikringskompetanse fra nord for Haugesund og godt øst for Kristiansand. Vi merker stor etterspørsel etter våre tjenester og ønsker i sommer å komme tettere på kundene, sier Odd Treffen, kategorisjef for dør, vindu og sikring i Optimera.