F.V.: Heine Olsen, Gunnar Førsund og Arild Paulsen.

Lean Consulting satser i Hordaland

Lean Consulting øker satsingen i Bergen og Hordaland. Med to sentrale ressurser på plass lokalt, Arild Paulsen og Heine Olsen, er de klare til å fortsette vårt arbeid med å «Leane Norge».

- Arild og Heines inntreden i Lean Consulting har styrket oss og har allerede bidratt til at vi vant oppdrag for Statoil Kårstø og ombygging av Åna Fengsel, skriver Lean Consulting i en pressemelding.

Paulsen har 25 års erfaring fra byggenæringen både som rådgivende ingeniør og entreprenør. Han er utdannet elektroingeniør og Executive Master of Management ved BI innenfor strategisk ledelse. Paulsen har god erfaring med forbedringsprosesser i flere firma, samt implementering av LEAN i Apply TB.

Når Statsbygg evaluerte anbudene på Kunsthøyskolen i Bergen, ble lean-kompetanse vektet til hele 40 prosent av tildelingskriteriene. Han var sentral i Apply TB som vant de tre fagområdene de inngav tilbud på, ikke på pris – men på blant annet faglig tilnærming og lean-kompetanse.

Heine Olsen har 22 års erfaring fra oljebransjen ogbakgrunn fra forsvaret. De siste 15 årene i oljeindustrien med hovedvekt på rådgiving og coaching innen Lean Performance Management. Olsen har ledet prosjekter både i Norge og internasjonalt, med bedriftskultur organisatorisk læring og kontinuerlig forbedring i fokus.

- Paulsen og Olsen har ukuelig tro på enkeltmennesket som ressurs. De har i tillegg en svært praktisk tilnærming til bruk av metoder og verktøy – og har som mål at kunden raskest mulig skal bli konsulentuavhengig og drive «egendrevet kontinuerlig forbedring», skriver Lean Consulting i meldingen.