Sivilingeniør innen konstruksjon og anleggsteknikk til Follobaneprosjektet

Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Search & Selection
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Follobaneprosjektet er Norges største jernbanesatsing. Vår internasjonale kunde er en stor aktør i dette prosjektet og har lang erfaring fra bygging av tunneler, demninger, kraftverk med mer.

Vi søker deg som er ny-utdannet eller er i starten av din arbeidskarriere som sivilingeniør. Du vil få muligheten til å jobbe for en stor internasjonal aktør på et av tidenes samferdselsprosjekter i Norge. Du vil jobbe med utredning og planlegging, prosjektering og beregninger samtidig fungere som rådgiver og koordinator mot kundens mange underleverandører. Det stilles krav til gode formuleringsevner på Norsk og Engelsk, skriftlig og muntlig.

Henvendelser og søknader behandles fortløpende.

Søk på stillingen her

Kontaktpersoner:

Ørjan Berg Hansen

Partner

obh@sonar.no

92241849

Hilda Løes Hokholt

Partner

hlh@sonar.no

984 29 762

Vis flere stillinger: