Kommunikasjonsmedarbeider

Protan er et norsk industrikonsern som er verdensledende innen menbranteknologi. Vi utvikler og leverer membraner, takløsninger, ventilasjonsløsninger og tekniske tekstiler. Hovedkontoret vårt er i Drammen, og vi har mer enn 650 ansatte og en samlet omsetning på 1,2 milliarder kroner.

Vårt største forretningsområde er tak og membraner, men vi har også spesialisert oss på å skreddersy ventilasjonsløsninger til gruver, tunneler og tekniske tekstiler til en rekke anvendelsesområder. Protan er også en av Norges største takentreprenører og produsent av takbelegg. Les mer på www.protan.no.

FirmaCR Group for Protan
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist03.06.2016

Protans marketing avdeling forvalter merkevarene i Protan konsernet. I tillegg til leder har avdelingen egen Art Director, prosjektleder og kommunikasjons-medarbeider. Du vil få ansvaret for ekstern og intern kommunikasjonsstrategi, all tekstproduksjon til selskapets salgsmateriell og nyhetsbrev. I tillegg vil du få ansvaret for selskapets hjemmeside, intranett og aktivitet på sosiale medier. Du må også håndtere en rekke løpende kommunikasjons- og tekstoppgaver.

Vi søker etter kandidater som har:

  • 5 års erfaring med salgsrettet kommunikasjon
  • Erfaring som tekstforfatter, helst med fokus på å tilpasse teknisk språk til salgsrettet budskap
  • Erfaring med kommunikasjonsarbeid

Du må kommunisere på en klar, presis og strukturert måte og ha evnen til å tilpasse et teknisk språk til salgbart budskap. I tillegg bør du raskt forstå komplekse spørsmål og problemer, samt foreta sunne og rasjonelle vurderinger. Vi forventer også at du gjør inntrykk, overbeviser og overtaler andre, samt får gjennomslag for ideer og planer. Vi legger vekt på at du utfører planer med engasjement og utholdenhet, og oppnår kvalitetsmessige gode resultater. Vi vil også legge vekt på din evne til å handle på eget initiativ, få ting til å skje og akseptere ansvar for resultater.

Attester og vitnemål vil vi eventuelt komme tilbake til på et senere tidspunkt.

Vi innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Kontaktperson CR Group: Jon Steen

932 92 400

Vis flere stillinger: