Fra NNBA i 2013. Foto: Truls Tunmo

Nordnorsk bygg- og anleggsmesse gjennomføres likevel som planlagt

Med hotellstreiken avklart blir Nordnorsk bygg- og anleggsmesse (NNBA) gjennomført som først planlagt.

Byggeindustrien kunne fredag skrive at Nordnorsk bygg- og anleggsmesse (NNBA) på grunn av hotellstreiken måtte avlyses og forskyves ett år.

Med lørdagens avklaring i streiken, snudde arrangørene NESO og MEF på flekken, og NNBA arrangeres nå som planlagt fra tiende til tolvte juni på Mandelasletta i Tromsø.

– Løsningen av streiken kom overraskende, og partene har vært dyktige med å holde tett på kortene. Vi har ikke greid å snuse opp noen signaler om at en løsning var i sikte selv om vi har snakket med svært mange nokså tett på prosessen. Men det er selvfølgelig svært hyggelig at streiken nå er over! Etter dette har det vært jobbet hektisk med å avklare om det er praktisk mulig å reversere beslutningen, uttaler messearrangørene i en pressemelding.

Da streiken ble avblåst hadde allerede alle involverte i messen fått beskjed om avlysningen, men messearrangørene har allerede fått bekreftet fra de største og viktigste leverandørene at de er positive til å gjennomføre NNBA til den planlagte tiden i år.

– Det er fortsatt mange detaljer som naturlig nok fortsatt må avklares, men vi er trygge på at det vil bli et godt arrangement selv om det kanskje må gjøres noen justeringer av programmet, heter det i arrangørenes uttalelse.