Seniorrådgiver til seksjon Signal og Tele

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Norges største fagmiljø utenfor Jernbaneverket innenfor signalsystemer finner du i Rambøll. Rambøll, sammen med samarbeidspartnere, inngikk nylig rammeavtale for ERTMS. Vi er også engasjert i flere av de store pågående jernbaneprosjektene med signalprosjektering. Det er nå 25 personer i Rambøll som arbeider med konvensjonelle og elektroniske signalanlegg. Bane og sikkerhetsmiljøet i Rambøll Norge er i dag ca 50 personer.

Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere som vil være med i videreutviklingen av signal og tele.

Vi søker medarbeider til vårt kontorsted i Trondheim, men det vil være mulighet for å ha delvis kontorsted på et av Rambølls andre kontorer. Vårt kontor i Trondheim har i dag ca 250 medarbeidere innenfor forskjellige fagområder. Stillingen inngår i avdeling Elektro og IKT som i dag er 21 personer.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være å bidra til å tilføre senior signalkompetanse inn i våre pågående oppdrag. Du vil få ansvaret for sidemannskontroll og godkjenning av signaltegninger. Andre viktige oppgaver vil være å:

Bidra med kompetanse inn i fagmiljøets fagfora innenfor signal

Bidra og styrke kompetanseoverføring innad i avdelingen

Bidra til utvikling av avdelingens og Rambølls signalmiljø

Hvem vi søker

Vi søker engasjerte personer med god kompetanse og erfaring innen Signal. Vi har i dag et sterkt faglig miljø innen signal, bestående av prosjekterende og prosjekteringsledere. Vi har behov for flere medarbeidere på både elektroniske (ERTMS) og konvensjonelle anlegg. Vi søker spesielt deg som er sidemannskontrollør eller godkjenner. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Du er erfaren – minimum 5 års erfaring
  • Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning
  • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen
  • Du har generell kunnskap om jernbaneteknikk
  • Du har kjennskap til Jernbaneverkets regelverk
  • Du har gjennomført kurs i signalprosjektering
  • Du har kunnskap om ulike typer sikringsanlegg
  • Du har erfaring fra prosjektering og/eller bygging av jernbaneanlegg
  • Du er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kolleger på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll

Søk på stillingen her

Kontaktperson

Avdelingsleder Elektro og IKT, Lasse Zahl-Johansen, 932 80 237


Vis flere stillinger: