Avdelingsleder Elektro – Drammen og Tønsberg

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist05.06.2016

Bygg og Arkitektur Sør/Øst er ett av markedsområdene i Rambøll Norge og består av nærmere 400 medarbeidere fordelt på fire fag-divisjoner og syv kontorer på sør og østlandsområdet. I divisjonen tekniske systemer og brannsikkerhet er vi i dag mer enn 150 personer som har lokalisering i Drammen, Fredrikstad og Oslo. Avdelingen leverer tjenester til områdene Bygg/Arkitektur og Transport. Drammensområde er i sterk utvikling og Rambøll vil være en god samfunnsrådgiver i arbeidet som skal foregå fremover. Vi søker etter en engasjert og ambisiøs avdelingsleder til å lede Elektro - Drammen. Områder avdelingen dekker er bla. generell elektrorådgivning, IKT, alarm- og sikkerhet, ITB, automatisering, strømforsyningsanlegg, reservekraft og UPS og teknisk byggeledelse.

Om stillingen

Din hovedoppgave vil være lå ede fagledere og sammen med disse videreutvikle avdelingen, medarbeiderne og avdelingens produkter. Du vil også d elta felles faglige nettverk med andre Rambøll kontorer. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Sikre faglig utvikling og opplæring av egne medarbeidere
  • Initiere og lede forbedringsprosesser
  • Deltai divisjonens ledergruppe og bidra til strategi- og markedsutvikling
  • Avdelingsledere har resultat- og personalansvaret i sin avdeling.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har leder erfaring og utdannelse (ingeniør/sivilingeniør) samt kompetanse innen Elektro. Du må ha faglig tyngde og integritet og ditt mål må være å jobbe målrettet for at Rambøll skal være blant landets fremste i bransjen innen Elektro og IKT faget. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil v ære:

  • Er markeds- og forretningsorientert og har evne til å skape merverdi for kunden
  • Har prosjekterfaring
  • Er initiativrik, utadvendt, ambisiøs og engasjert
  • Kommuniserer godt, både skriftlig og muntlig
  • Trives med en travel hverdag blant mange dyktige medarbeidere

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen:

Divisjonsleder Linda Sunde Eriksen +47 975 25 343

Frank Holm +47 995 99 210

Vis flere stillinger: