Geoteknikere og Ingeniørgeologer - Divisjon Geo

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedTrondheim, Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Stavanger eller Bergen
Søknadsfrist17.06.2016

Vi har stor oppdragsmengde og søker derfor flere dyktige og engasjerte ingeniørgeologer og geoteknikere. Hos oss blir du en del av et flerfaglig miljø av ingeniører, arkitekter og planleggere og du vil bli engasjert i mange interessante og krevende prosjekter. Arbeidssteder er Trondheim, Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Stavanger og Bergen. For den riktige kandidaten kan også Longyearbyen, Bodø, Tromsø og Alta være alternativer.

Om stillingene

Rambølls Divisjon Geo omfatter 4 avdelinger som jobber med geoteknikk, ingeniørgeologi og grunnundersøkelser, inkludert et eget geoteknisk laboratorium. I løpet av høsten startes det også opp en egen seksjon innen ras og snøteknikk. Vi er i dag ca 65 medarbeidere fordelt på kontorer i Trondheim, Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Stavanger, Finnsnes og Longyearbyen. Oppdragene våre er landsdekkende og grenser fra små eneboligprosjekter til store anlegg og konstruksjoner. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Oppdragsgjennomføring/oppdragsledelse
  • Planlegging, gjennomføring og rapportering av grunnundersøkelser/kartlegginger
  • Prosjektering og rådgivning
  • Videreutvikling av fagene geoteknikk og ingeniørgeologi ved våre kontorer

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er proaktiv, framoverlent og liker å ta ansvar. Du liker å jobbe både selvstendig og i team. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Du er siv.ing/Master eller dr.ing/PHD innen geoteknikk eller ingeniørgeologi.
  • Du har god teknisk innsikt og minimum 3 års erfaring innen fagene
  • Erfaring fra tradisjonell prosjektering er et fortrinn
  • Du har god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Søk på stillingen her

Kontaktperson

Inger Johanne M. Søreide +47 901 47 916