Vice President, Bygninger Oslo

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca. 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. COWI Norge er en del av COWI-gruppen som med ca. 6200 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist18.06.2016

COWI er Norges ledende rådgiver innenfor komplekse funksjonsbygg, og har klare vekstambisjoner for Oslo-regionen.

Ambisjonen skal vi realiserer gjennom utvikling av regionens medarbeidere og i tett relasjon med våre kunder. Dette stiller blant annet store krav til ledelse- og markedskompetanse. Vi søker nå etter en inspirerende, samt markeds og nettverksorientert leder til rollen som Vice President for Bygninger Oslo. Region Oslo består i dag av 6 avdelinger, og er en av fire regioner i forretningsområdet Bygninger, med ca. 150 medarbeidere av divisjonens 500 ansatte.

Rollen rapporterer til Senior Vice President Bygninger COWI Norge Kirsti Engebretsen Larssen og vil sitte i ledergruppen til divisjonen.

For mer informasjon, ta kontakt med Arne Gunnar Dokken i Delphi Consulting på tlf. 90 04 66 89. Gå inn på delphi-consulting.no for å søke stillingen.

Vis flere stillinger: