Banemontør / Fagansvarlig spor

Mesta er ledende i Norge innen drift og vedlikehold av infrastruktur. Siden 2003 har Mesta etablert seg som et selvstendig selskap med over 1400 ansatte, og virksomhet i hele landet. Mesta har i dag over 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel.

FirmaMesta
FylkeHele landet
StedSkedsmo / hele landet
Søknadsfrist26.05.2016

Vi er i vekst og vinner nye spennende prosjekter og trenger deg med spesialkompetanse på jernbane for å gjøre oss bedre!

Jernbaneavdelingen i Mesta er en liten avdeling på 13 ansatte hvor ledelsen sitter på Skedsmo i Akershus. Prosjektene våre følger sporet, så arbeidssted kan være rundt omkring i Norges land. Jobben vil medføre reisevirksomhet og opphold på prosjekt. Når det gjelder arbeidstid vil du tre inn i en 7/7 turnusordning. Vi vurderer søknader fortløpende. Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Prosjektleder Kristine Samsonsen, mobil: 938 64 787.

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Arbeidsoppgaver
Vi jobber med fornyelse-, drift- og vedlikeholdsprosjekter på underbygning, overbygning og sideterreng.

Vi søker deg som er:
- Banemontør
- Gjerne Hovedsikkerhetsvakt (HSV) og/eller er Leder for elsikkerhet (LFS), men ikke et krav.
- Hvis du i tillegg har maskinførerbevis er dette svært ønskelig, men ikke noe krav.
- For alle stillinger kreves det dokumentert erfaring.

Egenskaper
Har du vinnerinstinkt, god arbeidsmoral, godt humør og arbeidskapasitet vil du passe godt inn hos oss.Vi vil gjerne ha deg som på sikt ønsker å bli arbeidsleder.

Vi tilbyr
Varierte arbeidsoppgaver, godt arbeidsmiljø, og gode betingelser med markedets beste pensjons- og forsikringsordninger.
Videreutdanning og jevnlig oppdatering av teoretisk og praktisk kompetanse er prioritert.

Søk her

Vis flere stillinger: