Faggruppeleder By- og stedsutvikling

LINK Landskap er landskapsarkitektene i LINK arkitektur. Vi er 26 medarbeidere som utgjør et sammensatt miljø bestående av fagfolk med ulik komptanse, interessefelt, alder og nasjonaliteter. Kontoret huser personer med lang fartstid og mye kunnskap; nyutdannede med vitale tanker og ideer, og folk med supplerende kompetanse i andre fagområder (herunder sosiologi, design -og billedkunst, gartneryrker / økologi, sosialantropologi mm). Mangfoldet, tverrfagligheten og bredden vi har innenfor faget landskapsarkitektur er en kjerneverdi vi verner om.

Link arkitektur er et datterselskap i Multiconsult konsernet. Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning med sine mer enn 2200 medarbeidere. Multiconsult er notert på Oslo Børs.

FirmaLINK Landskap
FylkeOslo
Søknadsfrist27.05.2016


Landskapsarkitektens rolle i byutviklingsprosjekter er viktigere enn noen gang. Vår kompetanse er etterspurt og grunnleggende i en tid hvor løsninger for bærekraft, mobilitet og 'liveability' er en nødvendighet.

LINK Landskap i Oslo søker nå Faggruppeleder for by- og stedsutvikling. Arbeidsstedet ditt vil være i Oslo, og vi har oppdrag og samarbeidspartnere i hele Skandinavia. Vi søker deg som har mer enn 7 års erfaring innen prosjektering med høy kompleksitet og på masterplannivå. Du må være faglig engasjert og opptatt av design, formidling, samhandling og tverrfaglighet. Og du trives i et fagmiljø der mulighetene er mange og initiativ belønnes. Du bør ha erfaring som oppdragsleder og kjenne glede ved at du bidrar til at våre medarbeidere lykkes og utvikler seg. Master i landskapsarkitektur er foretrukket.

LINK Landskap har eksistert som fagmiljø i mer enn 30 år. Som Faggruppeleder vil du være med å forme hvordan LINK Landskap skal bli en foretrukken samarbeidspartner, både internt i selskapet og av andre oppdragsgivere også i fremtiden. LINK Landskap er en viktig medspiller innen LINK arkitekturs satsing på urbanisme, og våre landskapsarkitekter bistår som urbane agenter i denne felles satsingen. I tillegg til tett kontakt med arkitekter og byplanleggere, vil du samarbeide tett med LINK Landskaps faggruppeledere for landskapsøkologi, konseptutvikling og detaljprosjektering.

Kommunikasjon er nøkkelen i tverrfagligsamarbeid. Kandidater til stillingen bør derfor kunne muntlig og skriftlig norsk, eventuelt et annet skandinavisk språk.

Høres dette ut som din vei videre så send søknad med CV + portfolioteaser innen 27. mai til LINK Landskap v/ Anne Pia Møllenhus: apm@linklandskap.no, eller søk direkte på denne siden

Vis flere stillinger: