Nils Runar Andersen er ny daglig leder i Byggesystemer Finnmark. Foto: Byggesystemer

Ny leder av Byggesystemer Finnmark

Finnmarkingen Nils-Runar Andersen flytter fra Oslo tilbake til Alta og overtar stafettpinnen som daglig leder i Byggesystemer Finnmark.

Nå ønsker han å videreutvikle utleievirksomheten i Finnmark.

– Jeg vet at det har vært gjort et solid arbeid så langt, og jeg ønsker sammen med de andre ansatte å ta butikken enda et steg inn i fremtidens utleiemarked, sier den nye daglige lederen i en pressemelding fra Byggesystemer.

Andersen har lang erfaring innenfor både kundeservice, netthandel og prosjektledelse. Både med jobber i Alta og Oslo, sist i et større IT/dialog markedsføringsselskap i Oslo. I sistnevnte selskap har han jobbet som daglig leder med ansvar for både for det norske hovedkontoret og den svenske avdelingen.

– Jeg har jobbet mye med både kundeservice og relasjonsbygging, og jeg vet at dette er svært viktige egenskaper i forhold til utleievirksomheten til Byggesystemer, sier Andersen.

Byggesystemer Finnmark skal også om kort tid ta i bruk utleieprogrammet Silverstep for å kunne få en god oversikt over hva vi har tilgjengelig av maskiner og utstyr, og på denne måten også utnytte det bedriften har av utstyr og maskiner i større grad. Innføring av elektroniske løsninger vil også bidra til en effektivisering av den daglige driften, og også overta flere operasjoner som i dag gjøres manuelt.

– Vi ønsker å ta et ytterligere steg, og da må vi bli enda mer synlig i markedet. Vi må fortsette å ha et sterkt fokus på å følge opp eksisterende kunder, men for å ta det neste steget må vi bygge gode relasjoner med nye kunder og kanskje utvide horisonten litt. Finnmark er i vekst, og det ønsker vi i aller høyeste grad å ta del i, avslutter en entusiastisk daglig leder.