Byggeledere asfalt

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist03.06.2016

Ved Statens vegvesen, Prosjekt Drift og vedlikehold ved Vestfold vegavdeling søker vi nå to byggeledere innen asfalt. Drift og vedlikehold i Vestfold teller 12 medarbeidere og disse ivaretar byggherreansvaret for drift og vedlikeholdskontraktene på riks og fylkesveiene i Vestfold fylke.

Arbeidsoppgaver:

Hovedoppgaven vil være byggeledelse innen asfalt som innbefatter styring av asfaltkontrakter i byggefasen og forberedelse for utarbeidelse av asfaltkontrakter i vinterfasen. Styring av asfaltkontraktene skjer etter vegvesenets retningslinjer.

Som Byggeleder innen asfalt vil du ha tett kontakt mot prosjektleder Drift og vedlikehold, byggeledere på vegdriftskontrakter samt mot byggeleder på oppmerking. Du vil også ha mye ekstern kontakt med asfaltentreprenørene.

En del reiseaktivitet må påregnes.

Det er videre et høyt arbeidstempo i asfaltsesongen (som normalt er i perioden fra mai til november). Vinteren blir brukt til planlegging av neste sesong og redigeringer av data fra forrige sesong.

Kvalifikasjoner:

  • Utdannelse fra universitet eller høgskole, min 3 år innen relevant fagkrets.
  • For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.
  • Kandidater bør ha erfaring innen byggeledelse, gjerne fra anleggsbransjen
  • Det er og ønskelig med erfaring innen asfalt
  • God kontraktsforståelse og kjennskap til økonomioppfølging
  • Gode samarbeidsegenskaper
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Vi kan tilby:

  • Personlig og faglig utvikling med interessante og utfordrende oppgaver
  • Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdstilbud
  • Gunstig pensjonsordning med 2% innskudd til Statens pensjonskasse)
  • Lønn i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til prosjektleder Trond Haugstad tlf. 41 50 20 27.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: