Merethe Danielsen, direktør for entreprenørvirksomheten til Firesafe AS. Foto: Firesafe

Firesafe styrker entreprenøravdelingen

Entreprenøravdelingen til Firesafe AS opplever sterk etterspørsel etter brannsikringsarbeid. Nå rigger brannsikringsselskapet for vekst i Bergen, Trondheim og Drammen.

- Vår ambisjon er å skape et mer brannsikkert samfunn gjennom å være kundens foretrukne samarbeidspartner når de vurderer brannsikring. Da trenger vi flere som kan bistå kundene våre med å levere de beste totalløsningene innen brannsikkerhet, sier Merethe Danielsen, direktør for entreprenørvirksomheten til Firesafe AS.

Firesafe Entreprenør Norge er selskapets største forretningsområde med rundt 250 ansatte og en omsetning på 270 millioner kroner. Avdelingen har hatt en årlig vekst på syv prosent, og øker dermed bemanningen for fremtiden. Nå opplever de et stort udekket behov for en gjennomgang av brannsikring innen etablerte bygg.

- Det er mange eldre bygg som er i dårlig forfatning når det gjelder brannsikkerhet. Dette skyldes blant annet at man ikke tenker på at brannsikkerheten kan påvirkes og at forutsetningene som lå til grunn da bygget var nytt kan endres i takt med at nye krav kan slå inn, når man oppgraderer eller gjør endringer i eksisterende bygninger, sier Danielsen.

Satsningen skal gjøre Firesafe mer tilgjengelig for kundene i regionene.

- Ved å øke bemanningen ønsker vi oppnå bedre dialog med våre kunder, og mer tid til å sammen finne de beste løsningene, sier Danielsen.