Illustrasjon: DRMM ArchitectsIllustrasjon: DRMM ArchitectsIllustrasjon: DRMM ArchitectsIllustrasjon: DRMM ArchitectsIllustrasjon: DRMM ArchitectsIllustrasjon: DRMM ArchitectsIllustrasjon: DRMM Architects

Prisbelønt britisk arkitektkontor til norsk konferanse

Britiske DRMM Architects kommer til den fjerde nasjonale konferansen for trearkitektur.

Det skriver konferansearrangørene i en pressemelding.

Konferansen arrangeres i et samarbeid mellom TreFokus, Norske arkitekters landsforbund, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO), Arkitektbedriftene i Norge, Norsk Treteknisk Institutt og Norske Lauvtrebruk.

– I år ønsker vi å presentere et arkitektmiljø som har stor tillit hos engelske byggherrer og som er litt kjent i Norge allerede. Kontoret, som er svært moderne, arbeider hele tiden etter høy byggkvalitet og lave kostnader, og har en fremragende trebruk, sier Aasmund Bunkholt i TreFokus.

Britiske DRMM Architects har vunnet en rekke priser, inkludert Building Design (BD), Architect of the Year 2013-14 og Bygnings Design (BD) Boliger Architect of the Year 2014-15. Arkitektkontoret er også nominert til prisen til The Royal Institute of British Architects (RIBA), sammen med Helen & Hard arkitekter.

– Vi er stolte av omdømme vi har fått, som skyldes det utrolig talentfulle ressursteamet som arbeider etter mål om å bygge fremragende arkitektur, gjennom et nært samarbeid med byggherrene, kreativ design, miljøbevissthet og innovasjon, sier DRMM-grunnlegger Alex De Rijke.

Trearkitektur-konferansen arrangeres 8. juni i Oslo.

Les mer her.