Ettermarkedssjef

JM konsernet er en av Nordens ledende boligutviklere og fokuserer på nybygg på attraktive steder med hovedvekt på ekspanderende storbyområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Belgia. Konsernet har en omsetning på 14 milliarder SEK og 2200 medaerbeidere.

JM Norge AS har 370 ansatte, ca. 2.4 milliarder kr. i omsetning og er en av Norges største boligutviklere med virksomheter i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen

JM Norge AS har de mest fornøyde boligkundene i Norge iflg Prognosesenterets målinger av kundetilfredshet i 2014 og 2015.

Vårt nye hovedkontor ligger på Lysaker. Se: www.jm.no

FirmaJM Norge
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfristsnarest

LEDELSE OG VIDEREUTVIKLING AV ETTERMARKEDSAVDELING I REGION OSLO

Viktige arbeidsoppgaver vil være å leder medarbeiderne, oppfølging av reklamasjoner, befaringer, forebyggende aktiviteter, kundekontakt samt utvikle JM`s standarder på dette fagområdet.

Ettermarkedssjefen rapporterer til Leder Kundesenter Region Oslo.

Rett kandidat har min. 5-15 års erfaring med å lede en kundeservice enhet i bransjer hvor logistikk, vareflyt, gjennomføringer etter avtale, koordineringer mot interne avdelinger og underleverandører gjerne i kapitalvarer er viktig og utviklende for bedriften.

For en nærmere og uforbindtlig samtale ring Ragnar Luther hos KingBird AS på 91511471.

Søknad sendes ragnar.luther@kingbird.no

Vis flere stillinger: