VA ingeniør/sivilingeniør – Tromsø

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist09.06.2016

Avdelingen i Tromsø har en positiv utvikling og vi søker engasjerte medarbeidere som vil være med å utvikle oss videre. Vi kan tilby allsidige arbeidsoppgaver for både private og offentlige kunder. Avdelingen har idag 12 medarbeidere og har et bredt tverrfaglig miljø med sivilingeniører/ingeniører/samfunnsplanleggere innenfor bygg, prosjektledelsen, byggeledelse, miljøteknikk, areal og samfunnsplanlegging.

Om stillingene

Vi har behov for å ansette flere medarbeidere for å dekke etterspørselen i markedet innenfor vannforsyning og avløpshåndtering. Oppgaver er knyttet til ledelse, planlegging og prosjektering av vann og avløpsanlegg ved bruk av moderne prosjekterings- og beregningsverktøy. Andre viktige oppgaver vil være tilbudsarbeid, markedsføring og faglig oppdatering blant annet via Rambølls Water-/VA-fagnettverk.

Stillingene byr på interessante og utfordrende oppgaver i et godt faglig og sosialt miljø, samt gode utviklingsmuligheter både personlig og for avdelingen.

Hvem vi søker

Vi søker etter deg som vil være med å utvikle VA-miljøet i Rambøll, i samspill med trivelige kollegaer, og som har interesse for nyvinninger og nytenkning. Du må kunne være initiativrik og kunne jobbe selvstendig. Vi søker i utgangspunktet etter 2 personer som kan være med å bygge opp et VA-miljø ved Rambøll sin avdeling i Tromsø. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Utdannelse som sivilingeniør/ingeniør innen VA teknikk
  • Erfaring fra prosjektering av VA-anlegg, gjerne lokalt
  • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis AutoCAD/Novapoint
  • Trives med faglige utfordringer og ny læring
  • Samarbeidsorientert, selvstendig, høg arbeidskapasitet

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Bjørnar Noreide +47 97503122

Vis flere stillinger: