Sivilingeniør – Veg/Samferdsel - Alta

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFinnmark
StedAlta
Søknadsfrist09.06.2016

Avdelingen i Alta har en positiv utvikling og vi søker engasjerte medarbeidere som vil være med å utvikle oss videre. Vi kan tilby allsidige arbeidsoppgaver for både private og offentlige kunder. Avdelingen har idag 27 medarbeidere og et bredt tverrfaglig miljø med sivilingeniører/ingeniører/samfunnsplanleggere bl.a. innenfor bygg, tekniske fag, vann, samferdsel, areal og samfunnsplanlegging.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være å delta i, og lede flerfaglige team innen infrastruktur og samferdselsprosjekter. I tillegg blir du sentral ved større vegprosjekter og vegprosjekteringer. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Prosjektledelse og oppdragsledelse
  • Tilbudsarbeid, kalkulasjon, kontraktsarbeid og forhandlinger
  • Utvikle og styrke samferdselsseksjonen, faglig sett og ved prosjektoppfølging

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som vil være med på å utvikle samferdselsseksjonen videre i samspill med trivelige kolleger. Du må ha erfaring fra prosjektledelse, gjerne fra prosjektering også. Du må også trives i arbeid med større prosjekter og faglige utfordringer. I tillegg må du inneha teknisk innsikt, og evnen til å se helhet og samspill mellom fag og aktører i et prosjekt. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Sivilingeniør med 5-10 års erfaring, eller mer
  • Være forhandlingsvant
  • Oppdatert på standarder og normaler
  • Er selvstendig og initiativrik

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Vi tilbyr også leiligheter til utleie i sentrumsnært område (Alta by). Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Lars Kvernmo +47 95 12 28 47

Vis flere stillinger: