Gunnar Glavin Nybø. Foto: Sindre Sverdrup Strand

Nybø blir ny Bygg Reis Deg-sjef

Gunnar Glavin Nybø (46) er ansatt som ny administrerende direktør i Bygg Reis Deg AS.

Nybø har frem til nå arbeidet som markeds- og kommunikasjonssjef i Norges Skiskytterforbund hvor han det siste året også har hatt rollen som salgs- og markedssjef for VM i skiskyting i Oslo.

Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering innen organisasjonspsykologi og industriell markedsføring. Nybø har bred erfaring fra stillinger som markedssjef i Norges Håndballforbund, salgs- og innkjøpsdirektør i Smart Club, salgs- og markedssjef i Mobo Sportsholding (Anton Sport) samt ledende stillinger i gjennomføringen av tre europamesterskap i håndball. Han sitter også som styreleder i Sponsor- og Eventforeningen. Nybø tiltrer stillingen 1.august.

– Bygg Reis Deg er byggenæringens viktigste møteplass og en sterk merkevare som allerede har et godt fundament å stå på i byggenæringen. Det skal bli spennende å videreutvikle denne møteplassen og sørge for at Bygg Reis Deg bevarer sin posisjon og tilpasser seg morgendagens krav, sier Nybø i en pressemelding.

Bygg Reis Deg er en enorm møteplass med et stort potensiale for å bygge relasjoner mellom de ulike aktørene i bransjen. Jeg er opptatt av at samtlige utstillere og besøkende får dekket sine ønsker og behov slik at deltagelse på Bygg Reis Deg blir en naturlig verdiskaper for bedrifter og ansatte.

– Vi skal sørge for at alt fra lærlinger til administrerende direktører får faglig påfyll og finner det verdifullt å sette av tid til å delta på messen. Vi er til for hele bransjen og jeg gleder meg til å se hvordan vi kan utvikle et seminarprogram og et faglig innhold som bidrar til at hele bransjen oppfatter oss som den viktigste møteplassen for byggenæringen også i de neste 10 årene, legger Nybø til.

– Vi er svært fornøyd med å ha fått Nybø med på laget og ser frem til en aktiv videreutvikling av messen til å bli den største og viktigste møteplassen for hele byggenæringen. Jeg vil også benytte anledningen til å takke Halvard Gavelstad som trygt har ledet og utviklet Bygg Reis Deg siden 2002, sier styreleder Carl Otto Løvenskiold i Bygg Reis Deg AS.