Prosjektleder - store infrastrukturprosjekter

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist05.06.2016

PROSJEKTLEDER - STORE INFRASTRUKTURPROSJEKTER
Tunneler, industri- og kraftanlegg.

NCC gjennomfører nå store infrastrukturprosjekter til en verdi av flere milliarder kroner, og i tillegg satser vi på at vi skal få tildelt flere av de store og utfordrende prosjektene som snart skal gjennomføres. For at byggherrene skal velge oss må vi levere økonomisk gode og bærekraftige tekniske løsninger, samt ha de beste prosjektlederne til å lede gjennomføringen av disse. Vi ønsker nå å styrke vårt team med en ny prosjektleder.

Som prosjektleder med tilknytning til forretningsenheten NCC Infrastructure, DK Spesialprosjekt, vil du få det totale ansvaret for prosjekter med en omsetning fra ca. 300 millioner og oppover. Du skal lede en tverrfaglig og kompetent organisasjon og ha fokus på ledelse av mennesker, fremdrift, økonomi, kvalitet og HMS. Kundekontakt blir også en viktig del av ditt ansvarsområde, og du vil rapportere til distriktssjef.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som prosjektleder er det også viktig at du har:

  • lederferdigheter og gode kommunikasjonsevner
  • solid operativ erfaring fra større anleggsprosjekter, gjerne som prosjektleder eller anleggsleder
  • kunnskap om tunneldrift er en fordel
  • høyere teknisk utdannelse
  • kontraktforståelse og økonomikunnskaper

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil i hovedsak være ute på prosjekt, men du må også regne med noe tid på vårt hovedkontor på Brynseng.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass Human Resources på telefon 909 80 198, johnny.aastad@compass.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

For å søke på stillingen - følg link til Compass sine hjemmesider her.

Søknadsfrist: 5. juni 2016.

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperånd er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

NCC Infrastructure er en nordisk enhet og den største forretningsenheten i NCC i Norge. Vi er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring av alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, broer, kaier, tunneler, industri- og kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi har også virksomhet innen drift og vedlikehold av veier og friluftsområder.

Vis flere stillinger: