Foto: Backegruppen

Navneendringer i BackeGruppen

BackeGruppen viser seg frem i helt ny drakt og sju av selskapene bytter navn. 

BackeGruppen har siden sitt første oppkjøp, av Martin M. Bakken på Elverum, i 1979 vokst frem som en betydelig aktør i byggenæringen.

– Som en gruppe bestående av frittstående, lokalt forankrede entreprenørselskap har det utad vært lite som har knyttet de 13 søstrene sammen. Vi har stått ved denne strategien i lang tid og det er mange aspekter ved den vi fortsatt skal stå sterkt ved. Vi skal kjenne kundene våre og markedet vårt godt og derved være et naturlig valg av entreprenør i våre lokalsamfunn. Vi skal fortsette å ha tydelig lokal forankring og være bidragsytere til lokalsamfunnet, sier konsernsjef Eirik Gjelsvik i Backegruppen.
– Men, vi ønsker også å markere tydeligere at vi er en gruppe, med gode, solide støttespiller over store deler av landet. Vi er 13 entreprenør selskaper med hver sin helt unike kompetanse som alle sammen har 12 søstre til å støtte dem, utveksle erfaringer og spille hverandre gode, legger han til.

BackeGruppen viser seg derfor nå i helt ny drakt, og sju av deres selskaper bytter navn:

* Aasen bygg blir Backe Trondheim

* Agathon Borgen blir Backe Romerike

* Lønnheim Entreprenør blir Backe Nordvest

* Backe bygg blir Backe Rogaland

* Miljøbygg blir Backe Oppland

* Forny blir Backe Forny

* As ing. Gunnar M. Backe blir Backe Stor-Oslo

- Med ny grafisk profil, nye logoer og nye navn vil alle selskapene fremstå tydeligere i markedet, de vil få bedre synlighet og en klarere differensiering mot konkurrentene. Dette håper vi vil medføre fordeler både markedsmessig og i rekrutteringsøyemed, forteller Gjelsvik.

– Vi er stolte av å samles under en stor blå og gul fane, og er klare til å ta fatt på minst 70 nye år i byggebransjen, legger han til.