Adm dir i JM Norge, Martin Asp.HR-direktør Ann Kristin Søreide (t.h.) og HR-sjef i Oslo Anine Ruud Olsen.

Arrangerte direktesendt allmøte med JM-TV

Brakkeriggen på JMs boligprosjekt Spirea Park i Oslo var studio da JM Norge i forrige uke hadde direktesendt allmøte knyttet til selskapets utvikling, resultater og nye initiativ. 

Informasjonen gikk til alle JMs byggeplasser og avdelingskontorer i Norge. Reaksjonene var veldig positive.

Det er selvsagt ikke første gang JM Norge arrangerte internt møte for alle medarbeiderne på selskapets mange byggeplasser. Videomøter er også benyttet til kontorer. Men det var første gang at ledelsen formidlet sine budskap og sin informasjon fra en byggeplass – til absolutt alle selskapets 360 medarbeidere i Norge.

Den lille vrien med at ledelsen flyttet seg ut fra sine vante omgivelser i hovedkontoret og ut til byggeplassen ga positive reaksjoner fra de ansatte.

- Vi ble nesten litt overrasket over så positive reaksjoner på at webcasten ble produsert fra et møte på en byggeplass, sier direktør for markedskommunikasjon Kjell Kvarekvål.

- Reaksjonene viser at vi lyktes godt med ønsket om å sette informasjonen som ble gitt inn i en ramme der alle våre medarbeidere kjenner seg godt igjen. Det er ikke siste gang vi produserer JM-TV på denne måten, sier han.

Møtet var et av JM Norges kvartalsvise møter for informasjon om selskapets utvikling og forbedringsinitiativ. Det ble avviklet som et helt vanlig informasjonsmøte mellom ledere og ansatte, men flerkameraproduksjon, grafikk og informasjonstekster sammen med levende bilder løftet det hele.