Salgsingeniør

ACO Nordic AS er et Datterselskap av ACO Group med over 4000 ansatte globalt og en årlig omsetning på 700 Mill EUR. I Norge er vi 7 ansatte og en omsetning på 25 Mill NOK. Vårt salgskontor i Norge holder til på Lysaker utenfor Oslo.

FirmaExperis for ACO Nordic
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfrist05.06.2016

For vår kunde ACO Nordic AS ser vi etter en salgsingeniør. ACO Nordic AS er spesialist på drenering med tanke på komplette systemløsninger, installasjon og vedlikehold. De har i dag en markedsandel på 70% i Norge. Som salgsingeniør i dette selskapet vil du delta i et internasjonalt miljø med kontorer i flere verdensdeler.

Arbeidsoppgaver

Organisasjonen i Norge består av 7 medarbeidere hvor du vil være en av tre salgsingeniører inne på kontoret. Du vil ha ansvar for å utarbeide tilbud (tekniske spesifikasjoner og beregninger) basert på bestilling og tegninger fra kunde. Du vil også ha ansvar for innkjøp slik at alt er på plass til installasjon og igangkjøring. I denne rollen vil det være mye kundekontakt.

Du vil til daglig jobbe opp mot grossister, installatører, entreprenører og rådgivere for å besvare forespørsler fra prosjektmarkedet. Kunden opplever en generell økning i arbeidsmengde og det er høy aktivitet på avdelingen. Det er derfor viktig at du trives i et hektisk miljø.

Din bakgrunn

  • Teknisk utdannelse, gjerne ingeniør på B. Sc. Eller M. Sc. nivå
  • God erfaring fra teknisk salg (løsnings- og produktsalg)
  • Gode datakunnskaper. Kunden bruker MS Navision og SuperOffice.
  • Proaktiv og fremover lent, med stå på vilje
  • Utadvendt, samarbeidsvillig og strukturert

Du har gjerne flere års relevant teknisk- og salgserfaring. Du har stor gjennomføringsevne i oppfølging av kunder og er trygg i henvendelser om tekniske spørsmål.

Vil du vite mer?

Hvis du fortsatt ikke er sikker på om dette er den rette jobben for deg, ring oss og la oss fortelle deg mer om selskapet og stillingen. Du kan nå Hans-Peter Johansson på: hans-peter.johansson@no.experis.com / +47 402 92 652.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: