DAK-operatør/teknisk tegner

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist23.05.2016

Vi søker DAK-operatør til planmiljøet på plan- og prosjekteringsseksjonen i Statens vegvesen, Region midt, på regionvegkontoret i Molde. Vi har et stort og kompetanserikt planmiljø i Statens vegvesen og denne stillingen skal bistå inn i andre fagområder og være en støtte til andre fagmedarbeidere. Fagområdet DAK er et spennende fagområde som er under kontinuerlig teknisk utvikling.

Hva vil du jobbe med?

DAK-operatører i Statens vegvesen bistår inn i alle typer planer og arbeidsoppdrag, fra utredninger til prosjektering/byggeplaner. Programvaren som for tiden brukes er for det meste autocad, novapoint, Virtual Map og photoshop. Oppgaver som naturlig ligger til stillingen er bl.a:

- 3D-modellering av vegmodeller

- Visualisering av vegmodeller

- Utarbeide arealplaner (reguleringsplaner og kommunedelplaner) på grunnlag av vegmodell

- Tegnearbeider som for eksempel: detaljtegninger, tilrettelegging av tegningsmateriell, tegningshefter

Hvem er du?

Det kreves generell studiekompetanse eller fagskole innen teknisk design eller tilsvarende utdanning. Vi ønsker at du har arbeidserfaring fra området, men nyutdannede oppfordres til å søke.

Av personlige egenskaper legger vi vekt på at du er initiativrik og jobber selvstendig. Det er i tillegg ønskelig at du er strukturert og har god evne til å samarbeide med andre. God formuleringsevne på norsk, muntlig og skriftlig er en forutsetning. Dersom du har tatt hele eller deler av din utdanning i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Vi tilbyr stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og sterkt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer. Statens vegvesen tilbyr også sine medarbeidere svært gode muligheter for faglig utvikling.

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf. Offentlighetsloven. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten er vi en IA-bedrift og arbeider aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester lastes opp elektronisk.

Søk på stillingen her

Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med seksjonsleder Anni Kari Pedersen, mobil: 90524355.

Vis flere stillinger: