Innkjøpssjef

Vi kombinerer det store selskapets ressurser med det lokale selskapets fleksibilitet og nærhet. Bravida Norge AS eies av Bravida AB og er en del av Bravidakonsernet – Nordens største totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenster for eiendommer. Bravida finnes på ca. 160 steder i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvorav 27 i Norge. Bravida AB ble et børsnotert selskap i 2015.

FirmaBravida Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist12.05.2016

Kan DU bidra til at Bravida blir best på innkjøp?

Bravida Norge har jobbet målbevisst over flere år for å bli den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen. I dette langsiktige arbeidet inngår et særlig fokus på "Innkjøp", hvor man gjennom et nordisk fellesskap avdekker "best practice". Målsettingen er å ytterligere forsterke det gode grunnlaget som allerede ligger der, i forhold til sentrale avtaler. Spesielt gjelder dette arbeidsmetodikk og struktur for innkjøp av direkte materiell, hvor man ser at det er et stort potensial, ved en enda tettere koordinering på tvers av avdelingene i Norge. I lys av dette søker vi nå etter en dyktig, operativ Innkjøpssjef som får ansvaret for den delen som omhandler direkte materiell (dvs. materiell som benyttes i den daglige produksjon). Stillingen vil være lokalisert ved vårt hovedkontor i Østre Aker vei 90, men du vil ha tett samarbeid med de øvrige avdelingene Bravida har i Norge. Du som søker denne stillingen må derfor være komfortabel med en god del reisevirksomhet og ikke minst trives i møtet med kollegaer landet rundt. Stillingen vil rapportere til Teknisk Direktør Johan Varmedal.

Ansvarsområder/Arbeidsoppgaver:

  • Kunne bistå og avhjelpe Prosjektledere i tilbudsfasen til å bestille korrekt materiell
  • Intern ambassadør/selger av samordnet innkjøp, dvs. koordinere materiellbehov på tvers av prosjekter
  • Forhandle/reforhandle med grossister innenfor eksisterende innkjøpsavtaler
  • Kartlegge og identifisere nye samarbeidspartnere
  • Kontaktperson og bestiller, mot eksisterende og nye leverandører
  • Identifisere og kategorisere materiell i produktgrupper
  • Kunne bistå kollegaer på Innkjøp med teknisk støtte, eksempelvis på import.

Din bakgrunn

Du har teknisk bakgrunn, fortrinnsvis innenfor elektro, men har også bra erfaring fra innkjøp. God kjennskap/evne til å forstå bransjen er en forutsetning og kanskje har du også erfaring fra grossistsiden. Stillingen krever god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og du er komfortabel med å bruke ulike dataverktøy

Personlige egenskaper vi verdsetter:

  • du er selvgående og evner å gjennomføre
  • du ser viktigheten av velfungerende team
  • du er opptatt av å skape gode resultater
  • du kommuniserer bra på alle nivåer
  • du er målbevisst og strukturert

Bravida har egenutviklede opplæringsprogrammer og er positiv til faglig utvikling og kompetanseheving blant sine ansatte. Lønn og betingelser blir vi enige om.

Søk på stillingen her.

Kontaktperson: Hallgeir Bakken i Proffice

Telefon: 905 51 202

E-post: hallgeir.bakken@proffice.no

Vis flere stillinger: