Rådgivende ingeniør Elektroteknikk (RIE)

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

FirmaExperis
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist10.05.2016

For vår kunde ser vi etter en sivilingeniør/ingeniør med erfaring innen elektroteknikk. Vår kunde ønsker å styrke kontorets Elektro-avdeling og søker derfor etter en ny medarbeider. Du har gjerne erfaring med prosjektering av elektrotekniske-anlegg eller prosjektledererfaring fra entreprenør.

I denne rollen vil du jobbe med flerfaglige rådgivere rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Selskapet leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Kontoret har både private og offentlige oppdragsgivere.

Arbeidsoppgaver

Stillingen omfatter prosjektering og koordinering av anlegg for byggautomasjon, elkraft ogIKT i tverrfaglige miljøer for alle typer landbaserte prosjekter. Praksis fra rådgivervirksomhet og/eller fra entreprenørvirksomhet samt fagbrev vil være en fordel.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Siv.ing/ingeniør med 5-10 års relevant erfaring.
  • Utadvendt og sosial omgjengelig med gode kommunikasjonsegenskaper
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne
  • Gode teoretiske kunnskaper og evne til å omsette disse til praktisk ingeniørhåndverk
  • Erfaring fra bruk av DAK verktøy som Autocad / REVIT og tekniske beregningsprogrammer er en fordel

Vi tilbyr

  • Spennende prosjekter i et tverrfaglig miljø
  • Store faglige utfordringer med mulighet til å utvikle deg videre sammen med dyktige medarbeidere
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Fokusering på kompetanse- og personalutvikling
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, mm

Vil du vite mer?

Hvis du fortsatt ikke er sikker på om dette er den rette jobben for deg, ring oss og la oss fortelle deg mer om selskapet og stillingen. Du kan nå Hans-Peter Johansson på: hans-peter.johansson@no.experis.com / +47 402 92 652.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: