Schüco er blant utstillerne på fagmessen i Stavanger 26. mai.

Inviterer til fagmesse i Stavanger

For tredje år på rad går flere produktleverandører innenfor bygg sammen for å skape en plattform hvor lokale arkitekter og rådgivere, entreprenører, byggherrer og andre aktører kan oppleve og lære mer om de systemene og produktnyhetene som finnes på dagens marked. 

I 2014 og 2015 ble messen arrangert i Bergen, mens den i år arrangeres 26. mai i lokalene til Senab Eikeland i Stavanger. 11 leverandørene stiller med messestand, i tillegg til at det holdes presentasjoner og foredrag gjennom hele dagen.

Høydepunktet er arkitekt Martin Brunner fra Snøhetta Works, som blant annet har jobbet på prosjekter som Tverrfjellhytta på Hjerkinn og Kunst- og designhøyskolen i Bergen, heter det i en pressemelding.

- Rogaland er et marked i endring. Vi ønsker å samle aktører innenfor bygg nettopp i dette lokalsamfunnet, for å skape rom for utveksling av tanker og ideer. Samtidig gir vi den besøkende nye impulser gjennom presentasjoner av våre produkter. Fellesskap inspirerer og skaper motivasjon, noe vi ønsker å bidra med, denne gang i Rogaland, heter det i en pressemelding.