Junior landskapsarkitekt detaljplanlegging- og prosjektering

Sweco er Europas største rådgiverselskap innen teknikk, miljø og arkitektur. Swecos 14 500 ingeniører, miljøeksperter og arkitekter jobber hver dag med å planlegge og utforme fremtidens byer og samfunn. Selskapets ansatte utfører årlig titusenvis av oppdrag i rundt 70 land over hele verden. I Norge har Sweco 1 350 ansatte og 26 kontorer over hele landet.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist29.05.2016

Plan- og landskapsmiljøet i Sweco Norge AS arbeider med oppgaver innen blant annet gate- og byromutforming, by- og stedsutvikling, veg- og kollektivtiltak, illustrasjons- og detaljplaner for skoler, institusjoner, idrettsanlegg, boligområder og friområder. Plannivå spenner fra mulighetsanalyser og KVU til konsekvensutredninger og detalj- og byggeplaner. Vi arbeider med andre ord innenfor alle plannivåer og faser i et prosjekt.

Vi har oppdrag for både private og offentlige kunder. Vi arbeider på tvers av fag, avdelinger, regioner i Norge og landegrenser. Våre oppgaver er varierte og tverrfaglige i et inspirerende arbeidsmiljø.

Sweco i Ski har i dag 65 ansatte fordelt på tre avdelinger. Avdeling Infrastruktur i Ski har 28 medarbeidere innen vei, VA, miljø, plan og landskap. Plan og Landskapsgruppen har i alt 9 medarbeidere bestående av landskapsarkitekter, arkitekt- og arealplanleggere og miljørådgivere. Vi ønsker å videreutvikle teamet vårt og søker etter en junior landskapsarkitekt, med 0-5 års erfaring. Nyutdannede oppfordres til å søke.

Arbeidssted er ved Sweco i Ski. Vi har kontor kun 10 meter fra Ski jernbanestasjon!

Arbeidsoppgaver:

Hovedtyngden av oppgavene er detaljplanlegging og prosjektering i 2D og 3D. Du vil også bli involvert i andre prosjektfaser som skisseprosjekt, mulighetsstudier og forprosjekt.

Programvare: Det er ønskelig med god kjennskap til Civil 3D, Novapoint 19, Infraworks og gjerne Lumion.

Dine kvalifikasjoner:

Du er en engasjert, nyskapende og kreativ landskapsarkitekt med interesse for detaljplanlegging og prosjektering. Du liker å jobbe innenfor flere av disse områdene:

  • gater og byrom
  • veg- og baneoppdrag
  • utomhusanlegg ved skoler og institusjoner
  • boligområder
  • blågrønnestrukturer/ overvannshåndtering

Du har:

  • gode datakunnskaper, 2D og 3D-prosjektering
  • Ståpå-vilje og gode samarbeidsevner
  • faglig engasjement
  • arbeider strukturert og leverer til avtalt tid innen avtalte rammer

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Guro Emilie Næss Sverreng

Gruppeleder

926 62 504

guro.sverreng@sweco.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: